Dragi clienti ╚Öi sus╚Ťin─âtori,

Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â v─â anun╚Ť─âm o ofert─â special─â pe care am preg─âtit-o cu mult─â grij─â pentru voi! Acum v─â puteti achizi╚Ťiona propria can─â personalizat─â la 10 lei. ╚śi asta nu este tot! V─â oferim o modalitate distractiv─â de a beneficia de aceast─â reducere incredibil─â.

Cum func╚Ťioneaz─â? Este simplu! Tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â accesa╚Ťi pagina noastr─â de Facebook ╚Öi s─â c─âuta╚Ťi codul de reducere special. Noi ├«l vom publica ├«n mod aleatoriu ├«n cursul zilei. Acest cod v─â va permite s─â achizi╚Ťiona╚Ťi cana personalizat─â la pre╚Ťul promotional de doar 10 lei ├«n loc de pre╚Ťul obi╚Önuit.

De ce o can─â personalizat─â? O can─â personalizat─â este un obiect util ├«n via╚Ťa de zi cu zi, ╚Öi un mod minunat de a v─â exprima personalitatea sau de a face un cadou special celor dragi.

Aveti posibilitatea de a ad─âuga imagini, mesaje sau design-uri unice. Ve╚Ťi avea o can─â care este cu adev─ârat original─â, care v─â v-a bucura de fiecare dat─â c├ónd savura╚Ťi o b─âutur─â cald─â.

Cum s─â beneficia╚Ťi de aceast─â ofert─â? Cana personalizata la 10 lei!

  1. Urma╚Ťi pagina noastr─â de Facebook ╚Öi asigura╚Ťi-v─â c─â sunte╚Ťi la curent cu toate post─ârile noastre.
  2. C─âuta╚Ťi codul de reducere pe care ├«l vom publica ├«n mod aleatoriu.
  3. Accesa╚Ťi site-ul nostru ╚Öi ad─âuga╚Ťi cana personalizat─â ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi.
  4. Introduce╚Ťi codul de reducere la finalizarea comenzii ╚Öi ve╚Ťi beneficia automat de pre╚Ťul redus de doar 10 lei.

Aceast─â ofert─â este disponibil─â pentru o perioad─â limitat─â, a╚Öa c─â nu rata╚Ťi ╚Öansa de a v─â achizi╚Ťiona cana personalizat─â la un pre╚Ť incredibil!

Distribui╚Ťi aceast─â veste prietenilor ╚Öi familiei pentru a le oferi ╚Öi lor oportunitatea de a avea o can─â unic─â ╚Öi la mod─â.

V─â mul╚Ťumim pentru sus╚Ťinerea continu─â ╚Öi suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â v─â aducem aceast─â ofert─â special─â. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â vedem ce crea╚Ťii unice ve╚Ťi alege pentru cana voastr─â personalizat─â!

Cu drag, echipa qprint Romania.